Tirsdag 1. september 2009 åpner Venstre, Sv, Ap og Rødt “Berlin-muren” på Skøyen

 

Bor du på Skøyen, ja da vet du hvilke partier som du ikke skal stemme på ved årets stortingsvalg: Hold deg unna Ap, SV, Venstre og Rødt. Tirsdag flytter de nemlig bomringen til enden av Karenslyst allé – mot Bygdøylokket. Denne endringen av dagens bomplassering skyver en rekke mennesker og bedrifter utenfor ringen som tidligere har vært innenfor. Skøyen blir effektivt delt i to. Fantastisk, ikke sant?! Hvis du har vært i området – skjønner du kjapt at noe er virkelig galt. Virkelig galt! Bare blinde politikere kan vedta noe sånt.

Vi har sendt mail til alle de berørte partiene – bare Venstre har svart (et klipp-og-lim-svar som bare et lite ressurssvakt parti klarer å levere). Ikke imponert i det hele tatt – Venstre er bare så vidt bedre enn SV, Ap og Rødt. De er vel for opptatt med å rope ut sine budskap i de sosiale mediene enn å være i dialog med velgerne sine (!).

Politikk handler om både de små og store tingene i hverdagen – og livet. Dette er vår hverdag. 

Bor du i Skøyen-området, følg med i postkassen, e-posten og oppslagstavlene.

Vi har skrevet om det før:
http://brosstad.posterous.com/vet-du-hva-politikerne-gjr-mellom-valgene-jeg 

PS: Håper vi ser alle partiene her på åpningsdagen. Ap kan jo dele ut roser :O