Platebransjen har ikke beveget seg en cm siden Warner-saken tidligere i år. Hva er det som er så vanskelig å forstå? Hva er det EPIC Records ikke forstår? Internett har ingen landegrenser!!!! Hallooo!!!

Det som skulle bli en hyllest til en cool artist har blitt til frustrasjon og sinne! Jeg prøvde å laste ned Paloma Faith "New York" ( EPIC Records) på iTunes i går (fantastisk låt og artist!). Men nei da, plateselskapet har bestemt at vi som bor i Norge ikke skal kunne laste ned denne låta. Den er foreløpig forbeholdt musikkelskere i UK (og gud vet hvor). Så hvilke alternativer har jeg? Fortsatt spille den av på Youtube? Høre den på Spotify? Laste ned fra piratebay? Få sendt musikkfila fra noen venner i London?
 
Hvorfor skjønner ikke platebransjen at det ikke finnes landegrenser på internett? Hvorfor må dere på liv og død sperre muligheten for meg til å kjøpe musikk på lovlig vis? 
 
Det er noe som heter "What comes around, goes around", "du får det du fortjener" og "ris til egen bak"…eller noe sånt… 
 
Jeg er sint.
 
 
Her kan du lese om Warner saken hvis du ikke kjenner den allerede
http://snever.net/en-oppsummering-av-drittunge