Norske meglerhus og banker står i kø for å se finansfilmen “Wall Street 2 – Money Never Sleeps”. Vanvittig harry og pinlig, spør du meg!

23. april 2010 er det premiere i USA på "Wall Street 2 – Money Never Sleeps". Oliver Stone har laget en oppfølger til storfilmen "Wall Street" fra 1987. Michael Douglas spiller igjen Gordon Gecko – og Shia LaBeouf skal være den unge læregutten. 

Skal vi tro Finansavisen, står norske meglerhus og banker i kø for å se finansfilmen. – Vi har aldri opplevd så stor forhåndsinteresse for en film. Det må være noe "greed is good" og "lunch is for wimps" som henger igjen, og som kan forklare den store interessen, sier Bjørn Jacobsen, administrerende direktør i Fox Film, til Finansavisen.

Så det er kanskje noen banker og meglerhus som identifiserer seg med akkurat dette! Det imponerer ikke meg. Sikkert en god film, men jeg hadde ikke invitert mine kunder på dette. Helt feil signaler. Hva synes du?