Hvor lett er det å etablere ny standard? Hvem tror de kan utkonkurrere Facebook eller YouTube?

Det er noe som heter "Fish where the fish are". Lag ikke egne fiskedammer, men bruk de fiskedammene hvor det allerede er masse fisk. Eller sagt på en annen måte: Hvorfor etablere egen videokanal når alle er på Youtube? Vær der folk er. Lydbokforlaget prøver på noe helt annet:   
 
Lydbokforlagets sjef Herborg Hongset kommer nok til å sette en eller flere fisker i halsen når hun innser at hennes forsøk på å innføre en ny teknologisk standard for lydbøker (Digikort) vil floppe. Jeg tror rett og slett folk flest vil ha lydbøker på de spillerne de selv velger eller på tjenester som Spotify. Folk vil ikke dra med seg ekstra spilleutstyr og en bunke digitale lagringskort i bankkortformat. Dette tror jeg blir en flopp! Dessverre. For bare håpe Lydbokforlaget ikke har spyttet inn for mye penger.
 
Hva tror du?