Done! Fantastisk publikum på Kredinors Proffseminar 2010 [PICS]

I dag var jeg tidlig i gang 🙂 Startet dagen med svømming og badstue, frokost – deretter nesten en time på scenen foran nærmere 200 mennesker.

Ingen lett jobb med “slitne” deltakere. Konferansen startet allerede onsdag og i går natt hadde de avslutningsfest med et stjernegalleri på scenen: Bertine Zetlitz, Marion Ravn, Lise Karlsnes (som er min favoritt) og en annen kvinnelig artist som jeg ikke husker navnet på.

Men det gikk veldig bra! Tusen takk for alle kommentarer og spørsmål 🙂

For første gang hadde jeg mulighet til å stille salen spørsmål ved at de stemte på alternativer med bruk av mentometorknapper (LIVE stemmegivning eller temperaturmåler). Veldig bra greie – selv om jeg glemte å stille ett spørsmål….hehe…

To vktige poenger:

ca 75 % av deltakerne har profil på Facebook.

ca 35 % av bedriftene bruker sosiale medier i kundekommunikasjonen.

Ikke så overraskende kanskje 🙂