Hva var det vi sa? Nå snur politikerne og flytter bomringen på Skøyen 200 m. Men følg med: Venstre prøver å lure deg!

 

For halvannet år siden bestemte Ap, SV, Venstre og Rødt å dele lokalmiljøt på Skøyen i to. Flertallet i bystyret valgte den gangen å skyve en rekke mennesker og bedrifter utenfor bomringen som tidligere har vært innenfor. Vi som bor og jobber i området mente at plasseringen var fullstendig feil. Hvis politikerne hadde tatt en tur innom Skøyen, så hadde de lett sett at flyttingen ville bli en katastrofe for lokalmiljøet. Men AP, SV, Venstre og Rødt så ikke dette. 1. september 2009 åpnet Berlinmuren på Skøyen.

Flytt bomringen 200 m til
Nå melder Ullern Avis at Byrådet i Oslo har vedtatt å flytte bomringen lenger inn i Karenslyst Allé (på høyde med McDonalds og jernbaneundergangen), og saken skal behandles i bystyret nå i mars. Så får vi håpe bystyret tar til vettet. I år er det valg nemlig, så sjansen er vel større for at de vil være velgervennlige og flytte bomringen 200 m til glede for oss som bor her og næringslivet. Målet må være å flytte bomringen dit den naturlig hører hjemme –  helt vest i Karenslyst allé – mot Skøyen togstasjon. Men det kommer vel til å ta 4 nye år. Lokalpolitikerne klarer jo ikke å gjøre alt riktig med en gang. 

Det lukter vondt av Venstre
Leser du Ullern Avis fra forrige uke, så får du et inntrykk av at Venstre ikke ønsket flyttingen av bomringen. Men det er helt feil. Venstre var med på belutningen – og en sterkt pådriver for å flytte bomringen dit den er i dag – sammen med AP, SV og Rødt. Så la deg ikke lure av Venstres Ullern-leder Liv Wiborg som nå prøver å være på lokalbefolkningens og næringslivets side. Det er for sent. Venstre er ut!

Så får vi se hvordan det går i bystyret nå i mars. Hva tror du?

En annen ting: Hvorfor legger ikke Ullern Avis ut artiklene på nettet?