Hallo??! Hvorfor snakker ingen om podcast lenger? Her er min topp 5 liste

  Podcast var på alles lepper for bare noen år siden, nå er det ingen som snakker om det lenger: lyd- eller videopodcast. Hvorfor det? Er det bare jeg som ser nytteverdien? Det er helt fantastisk å kunne lytte til favorittprogrammet mitt eller få en faglig oppdatering når og hvor jeg måtte ønske det.

 

Her er min topp 5 liste over kommunikasjonsfaglige (PR, informasjon, marketing og sosiale medier) podcaster:

Her er noen tips til hvordan du enkelt kan lage din egen podcast. Se Inside PR.

 

Hva er din favoritt? 

 

 

Hvordan lage podcast?

 

How to Podcast Your Passion

3 responses to Hallo??! Hvorfor snakker ingen om podcast lenger? Her er min topp 5 liste

  1. Christian Brosstad

    Hei. Har fått inn mange tips på Twitter. Tenkte det jeg kunne dele det her:@Jurgis: Det eneste som podcastes her er Radioresepsjonen. Liker forøvrig konseptet :)@johanhal: Radiolab, This American Life, Planet Money, The Moth, Dinnerparty Download, Radiofront, Kurer, This Week in Google og mange fler.@tanketom This American Life frå NPR, @Montages, @Slashfilm og diverse @SriB-program er mine favorittar.@vidarfalkenberg : Ikke bare medier og PR på min podliste, men Kurer og språkteigen fra NRK, Mennesker og medier fra DR og Guardians Football weekly

  2. Christian Brosstad

    Har lagt til en nice presentasjon: Hvordan lage en podcast? Nyttig!

Comments are closed.