Kan Siri sjekke bankkontoen min?

Apples nye iPhone 4S inneholder mye ”snacks”. En av disse er iPhone-assistenten Siri. Hun har blitt ett av høstens store buzz-ord.

Siri kan du snakke med. Hun sjekker været for deg, sender tekstmeldinger og mail, skriver i avtaleboken din, og finner svaret på all verdens spørsmål for deg på webben. Nice. Jeg har ennå ikke testet Siri, men nettet flommer over at filmklipp som viser hva hun kan svare på og brukes til. Og Siri er ganske morsomt – fantastisk kjapp i replikken. Hun er nok den hotteste dama i verden for øyeblikket 🙂

 

Noen av de hotteste banktjenestene for øyeblikket er mobilbank og SMSbank. Sistnevnte betyr at du med en enkel SMS kan spørre om saldo på bankkontoen din, overføre penger osv. Siden Siri kan sende SMS, kan hun da også sjekke saldoen min?Noen som har testet?

Things-that-siri-says-blogg