Ignore haters!

Årets største (og kanskje viktigste) teknologi- og kommuniksjonskonferanse – SxSW Interactive har kommet godt i gang. Ambisjonene om å få skrevet en bloggpost hver dag, går ikke så bra. Dessverre. Høydepunktene er så mange, og vi løper fra et foredrag til et annet. Det er rett og slett ikke nok tid.

bilde-105

Det er noen foredrag jeg har gledet meg mer til enn andre. Ett av disse var keynote Tina Roth Eisenberg. Hun er en designblogger (Swiss-Miss) og entreprenør som jobber sammen med mange start-up-selskaper. Hun har sammen med FictiveKin laget den beste – og enkleste – to-do-appen som jeg har sett: TeuxDeuxLes mer om appen her.

Hennes foredrag var fantatstisk inspirerende. Hun har 11 leveregler som hun følger. Disse kjørereglene er definitivt en tankevekker for mange av oss 🙂

 1. Invest your life in what you love. Invester i det du elsker.
 2. Embrace enthusiasm. Entusiastiske mennesker gir masse energi.
 3. Don’t complain – make things better. Gjør noe med det eller la det ligge.
 4. Trust and empower – ansatte er viktigst. La folk få ha deres eget domene. Hun kaller sine medarbeidere for the Swiss Army.
 5. Experience > money. Ikke fokuser på penger, det kommer.
 6. Surround yourself with likeminded people. Ja, enig, men det betyr jo ikke at du skal omgi deg med like folk når det kommer til kompetanse, erfaringer og sånn. Ulikheter er også bra 🙂
 7. Step away from ego – collaborate when you can
 8. Ignore haters. Eller misunnelige folk…som hun kanskje egentlig mener.
 9. Make time to think and breathe. Pustrom er bra, men kanskje ikke så enkelt å få til 🙂
 10. If an opportunity scares you, take it!
 11. Be someone’s eccentric aunt (intern greie for Tina). Tanta hennes er nemlig veldig “gal”!

Jeg digger det 🙂