Dette er enhver bedrifts “våte drøm”

I kveld har jeg sett på “the Apple Show” – eller  – Apple’s Worldwide Developers Conference (WWDC)– LIVE fra San Francisco. Her presenterer Apple kommende nyheter (her finner du en bra oppsummering).

Dette er virkelig et Show – med stor S: Fantastiske presentasjoner (her har mange av oss noe å lære). Masse jubel. Live demo’er. Latter. Rop. Klapping. Kjendiser. En deilig lapskaus av fans, nyheter, nydelige slides og altfor store skjorter (!) i ulike farger (se videoen, og du skjønner hva jeg mener). Dette er et vekkelsesmøte for Apple-menigheten. Og jeg lar meg også drive med – jeg er Apple-fan:)

Denne måten å lansere nye produkter og tjenester på er det nesten bare Apple som får til. Dette er enhver bedrifts våte drøm…

Her kan du lese om hva Apple lanserer fremover (må innrømme at jeg liker iOS7). Gleder meg 🙂

Her kan du se et opptak av Apple Event- WWDC 2013 Keynote.

Tim Cook, Apple, Reveals What's Next