Digital kommunikasjon: Statistikk du ikke bør gå glipp av

Måtte bare dele denne:

Jeg blir helt vill av begeistring når tall kan presenteres på en visuell måte. Derfor digger jeg infographics. I dag kom jeg over en nydelig – og ekstremt nyttig – infographics fra Optimind. Den presenterer statistikk om e-postmarkedsføring, blogging, video og online shopping.

Her er det mye snacks for deg som jobber med digital markedsføring og kommunikasjon.

30 DIGITAL MARKETING STATISTICS

One response to Digital kommunikasjon: Statistikk du ikke bør gå glipp av

  1. Kjetil Berg Veire

    Hei, utrolig interessant statistikk. Det som var mest overraskende, var lengden på bloggposter. Er det virkelig sånn at en bloggpost på over 1500 ord får langt flere tweets og likes på Facebook enn poster som er kortere? Klassiske tips om blogginnlegg går jo tvert imot på at de bør være mellom 500 og 1000 ord, spesielt med tanke på lesing på mobil mm.?

Comments are closed.