Google Keep: Dette er min nye favorittapp

Jeg tror jeg har prøvd alle mulige verktøy for å klare og holde oversikt over arbeidsoppgaver og andre ting jeg skal huske på. Jeg har laget huskelister i Excel, brukt forskjellige apper, skrevet i fine analoge notatblokker eller på Post-it-lapper, og organisert e-post etter oppgavetype osv. Men det funker stort sett bare en uke eller to før alt raser sammen igjen. Kjenner du deg igjen? 

Denne uke dukket det opp enda en ”huskeliste-app”, Google Keep. Jeg er en Google-fan og bruker en del av deres tjenester allerede. So why not? Jeg har testet Google Keep i noen dager, og dette virker veldig lovende.

Du kan enkelt lage digitale huskelapper som tekst, lyd, bilder eller punktlister. Du kan fargelegge huskelappene, dele lister og sette på varslinger – og alt er selvsagt søkbart. Nydelig, rett og slett. Appen finnes også for Android-telefoner.

Hva er din favoritt?

9to5Google har laget en demo av de viktigste funksjonen: