Ny trendrapport 2018 og snart svinger det av visuelt søk

Siste om sosiale medier, digitalisering og digital kommunikasjon 😀

Gjør deg klar for visuelt søk

Google (og andre selskaper som Pinterest og Facebook) har i lengre tid jobbet med visuelt søk – og Google Lens tar det mange hakk videre. Ideen er enkel: Du kan peke kameraet mot nesten hva som helst, og du får info om hva det er du ser – og nå integreres også kjøpemuligheter. Pek kameraet mot et par sko, og du er bare et par klikk unna å kjøpe dem. Sjekk filmen nedenfor 👇 Mer om Google Lens her. Dette digger jeg 👏

Kara Swisher intervjuer Dara Khosrowshahi fra Uber på Recodes 2018 Code Conference

Jeg elsker Kara Swisher fra Recode. Kunnskapsrik og morsom. I dette intervjuet snakker Dara om problemene i selskapet og hva de nå gjør for å sikre langsiktig suksess. De er i ferd med å bli et transportselskap (defining the mobility for cities) hvor de også skal integrere 3. parter f.eks buss, t-bane, sykkelutleie osv. Hun har også en bra podkast.

Også må du få med deg intervjuet med Snapchats Evan Spiegel. Han snakker om hva som skjer i selskapet akkurat nå; redesign av appen, lederutfordringer, kultur og hva han egentlig mener om at Facebook kopierer Snapchat. En ting han mener Facebook burde kopiere fra Snapchat er deres datapolicy!  Intervjuet finnes også som podkast.

Flere intervjuer fra Recodes 2018 Code konferanse.

Her er 2018-utgaven av Mary Meekers Internett trender. Enjoy!

God oppsummering fra TechCrunch!

Internet Trends Report 2018 from Kleiner Perkins Caufield & Byers

Andre småsaker: