Bør du kjøre penere med firmalogoen klistret på bilen?

 

Kjørte hjem fra jobb i dag. Relaxing musikk fyllte bilen. Sol. Helt rolig – selv i rushtrafikken. Deilig. Så dukket Q-Park-sjåføren opp (det var tydelig hvor den bilen kom fra: Q-Park-logoen var klistret over hele bilen). Bak rattet satt en sint, aggressiv Q-Park-mann som til stadighet pekte mot sitt eget hode – bare for å understreke hvor dum jeg var i trafikken. Jeg ristet bare på hodet, noe som gjorde han sintere. Også tok jeg bildet 🙂

Kom til å tenke på den coladrikkende Pepsi-sjåføren (eller var det omvent) som satt i varebilen sin og drakk konkurrentens brus. Alt ble festet til film. Hvilke signaler gir det? Er det slik at man bør oppføre seg bedre hvis man har firmalogoen festet på bilen eller klærne?  Burde Q-Park-mannen kjørt penere?

http://www.q-park.no