Hva gjør folk på jobben når de ikke jobber? Er på Facebook? Henger rundt i kantina? Røyker? Her er topp 13-listen-over-hva-folk-gjør-når-de-ikke-jobber! Og du blir kanskje litt overrasket!?

Mediene er fulle av mer eller mindre reflekterte artikler om hvor mye penger bedriftene taper på at ansatte er på Facebook hele dagen. Noen organisasjoner har valgt å stenge tilgangen til Facebook og andre sosiale nettsteder for sine ansatte. Helse Sunnmøre klinte til tidligere i år og stoppet alle tilganger til facebook for sine ansatte. Helseregionen kan vanskelig ha tro på at egne ansatte bruker tiden på det de er ansatt for. Problemet blir at de også bestemmer hva ansatte skal bruke pausene til. Men nå kan det vise seg at helseregionen må stenge mer enn Facebook hvis de skal fjerne de største "tidstyvene". 

Så her er topp-13-listen:

 1. Prater med kolleger
 2. Henter kaffe
 3. Surfer på nettet 
 4. Går på do 
 5. Sjekker privat e-post
 6. Rydder på kontoret
 7. Spiser
 8. Tar private telefonsamtaler
 9. Sjekker Facebook
 10. Leser aviser 
 11. Røyker 
 12. Lytter på radio
 13. Går til kiosken eller kantinen

Overrasket? Det er ikke så mange som sover i hvertfall 🙂