Den største fienden i bank er kompleksitet!

Alle har hørt om mint.com – i hvertfall hvis du jobber i finans  – eller er mer enn gjennomsnittet opptatt av privatøkonomi. Mint.com bygger på en enkel idé: Oversikt. Det er en gratistjeneste som gir deg oversikt over hele privatøkonomien din uansett hvilken bank eller kredittkortselskap du bruker. Mint.com har over 2,3 mill brukere i USA – og tjenesten vokser raskt, i følge grunnleggeren Aaron Patzer.
 
"Read only"-tjeneste
Du kan ikke flytte penger, se kontonumre eller noe på mint.com. Bare se, overvåke og kategorisere dine data – og legge til notater hvis du trenger det. Så hva lever Mint.com av? De analyserer dataene dine og kommer med forslag til bedre produkter og tjenester for deg. Enkelt.
 
Mange i min bransje kan lære noe av Mint.com og Aaron Patzer
 
Sjekk BBC News:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/click_online/8626189.stm