Nå er den her! Boken alle snakker om!

Vel, det stemmer kanskje ikke helt. Men endelig har vi fått en fagbok om kommunikasjon på norsk for studenter og folk som jobber med kommunikasjon, PR og omdømme. Det er bra! Forfatteren heter Øystein Bonvik og han har fått med seg Peggy Simcic Brønn som nok har hatt flere hender på rattet. De har hatt en ambisjon om å lage en håndbok og oppslagsverk som kan gi virksomhetsrepresentanter både skriveglede og inspirasjon til å skrive godt. Nice 🙂

 
Boken er spekket med konkrete råd og eksempler, og et knippe skribenter fra blant andre Telenor, Helsedirektoratet, SpareBank 1 og Samferdselsdepartementet deler noen av sine erfaringer. Jeg har skrevet om et case om digital kommunikasjon. Legger ut tekstene mine her etterhvert.
 
Så hva venter du på?! Løp og kjøp! (bare så det er sagt: jeg har ikke noen økonomiske interesser i dette – men jeg håper og tror at boken kan bidra til skriveglede og inspirasjon).