La dette bli mellom oss! Lover?

Men i dag dumpet det ned et brev med bill.merk “personlig”. Hmm…det pirret i hvertfall min nysgjerrighet. Med høyt spenningsnivå (!) i kroppen åpnet jeg brevet og kunne lese: “La dette bli mellom oss. Viktig beskjed til deg”. Nydelig håndskrevet, og økt spenning…pokker…jeg kan jo sprekke av dette…hehe… På motsatt side hadde de trykket på en QR-kode. Deilig! Jeg dro frem telefonen og skannet koden. Voila! En nettadresse dukket opp i displayet på telefonen min med en lenke til en invitasjon 🙂 Smart.

Dette er virkelig en nice måte å sende ut en invitasjon på. Liker det – og det er veldig relevant i forhold til temaet på frokostseminaret – Personalisering. Så jeg kommer vel da 🙂

Sorry. Jeg klarte ikke å la dette bli mellom meg og Episerver 😉

Hva er QR-kode?
QR betyr “Quick Response“. Det er en to-dimensjonal kode som er skannbar for smarttelefoner. Disse kodene peker til en url, tekst, telefonnummer, bilder, musikk eller lignende. QR-kodene er en måte å koble offline aktiviteteter med online ressurser. For å skanne/lese en QR kode trenger du en kodeleser. Jeg bruker i-nigma barcode reader for å lese disse QR-kodene på min iPhone.