Her er de ti beste kommunikasjonsbloggene i Norge

Jeg fikk en mail her om dagen fra mediebyrået Cision med gratulasjoner om at den bloggen du nå er inne på er blitt ranket blant de 10 beste internett-, markedsføring- og kommunikasjonsbloggene i Norge i Cisions siste ranking for mai 2011. Huurrraaa!!!! Sprett sjampanjen!!
Hver måned ranker Cision temabaserte blogger i Norge, Sverige, Finland og UK, – alt fra mote, reise, helse, sosiale medier, kommunikasjon, teknologi til fotball. Min blogg har fått en åttende plass innenfor kategorien “blogger som skriver om PR, internett markedsføring, merkevarebygging, kommunikasjon og sosiale medier”.
Vinneren er Kuttisme, fulgt av Thomas Moen, Cecilie Staude og Kommunikasjonsforeningens blogg PRprat.
Så betyr denne kåringen noe? Neppe, men hvem liker ikke å bade i sjampanje og rampelyset for en stund? For det går fort over 🙂
Savner du noen på listen?