Her er de ti beste PR- og kommunikasjonsbloggene i Norge 2012

 

Jeg fikk en mail denne uken fra mediebyrået Cision med gratulasjoner om at den bloggen du nå er inne på er blitt ranket blant de 10 beste PR & kommunikasjonsbloggene i Norge i Cisions siste rangering. Huurrraaa!!!! Sprett sjampanjen!!

Hver måned ranker Cision temabaserte blogger i Norge, Sverige, Finland og UK, – alt fra mote, reise, helse, sosiale medier, kommunikasjon, teknologi til fotball.

Jeg endte på en 9. plassPR/kommunikasjonsblogg-listen. Førsteplassen stakk Thomas Moen av med, tett fulgt av Suongirs blogg, Myrstad’s Blog, Hanspetter.info og PRprat. Grattis til alle 🙂 Her er hele listen.

Så hvordan lages rangeringen?
Bloggenes plassering i topplisten blir vurdert ut i fra en metodologi som inkluderer inlinker – altså antall websider som linker til bloggen, hvor ofte bloggen oppdateres, relevans til tema, antall leserkommentarer, og størrelse på bloggrullen. Cision skriver: “Basert på de ovennevnte kriteriene har din blogg fått en plass i vår topp-ti liste“.

Så betyr denne kåringen noe? Neppe, men hvem liker ikke å bade i sjampanje og rampelyset for en stund? Men det går fort over 🙂