Her er appen som gir deg stålkontroll

Jeg har prøvd nesten alt for å klare og holde oversikt over alle mine arbeidsoppgaver og andre ting jeg skal huske på å få gjort – min egen do-do-liste.

Jeg har laget oversikter i Excel, brukt mange forskjellige to-do-apper, skrevet lister i ulike notatblokker, brukt Post-it-lapper, organisert e-post etter oppgavetype osv osv. Men det funker stort sett bare en uke eller to før alt raser sammen igjen.

Kjenner du deg igjen? Ja, vi sliter nok alle litt her ☺ Men nå har jeg sett lyset.

Da jeg jobbet meg gjennom alle foredragene til årets feteste kommunikasjons- og teknologikonferanse, SxSW, oppdaget jeg Tina Roth Eisenberg. Hun er en designblogger (Swiss-Miss) og entreprenør som jobber sammen med mange start-up-selskaper. Hun har sammen med FictiveKin laget den beste – og enkleste – to-do-appen som jeg har sett: TeuxDeux.

Den er slick, smooth, simple og genius – og den gir deg stålkontroll over oppgavene dine. Og oppgaver som du ikke helt vet når du skal gjøre, legger du rett og slett under kategorien “Someday”. Nydelig! Appen er laget for både iPhone og Android. Og det finnes en webversjon.

Prøv den!