Sånn var året 2012 – min lille årskavalkade :)

Da er 2012 definitivt over. Det har vært et begivenhetsrikt år – på alle mulige måter 🙂

I midten av desember i fjor gjennomførte jeg det siste foredraget mitt for 2012. En kjapp opptelling viser 35 store og små eksterne foredrag, samt noen interessante debatter. Det er sykt mange, men jeg liker det ☺

Jeg liker det først og fremst fordi jeg får sjansen til å møte mange flinke mennesker over hele landet – som gir masse gode tilbakemeldinger, innspill, ny kunnskap og stiller interessante spørsmål. Det er så mange flinke folk i dette landet – og jeg lærer noe hver eneste gang. Tusen takk for det.

Hva er så høydepunktet?
Det er mange høydepunkter i løpet av året – hver på sin måte. Det er alltid gøy å gjesteforelese på NHH i Bergen. Gøy å bli invitert tilbake også – skal dit igjen nå i 2013.

Også må jeg ikke glemme PR-dagen på Handelshøyskolen BI i april. Det er lenge siden jeg har sett en så stor herlig bukett med rare, kunnskapsrike personligheter…hehe..tenk deg disse folkene samlet på ett brett: Trine Grung, Thomas Moen, Hans-Petter Nygård-Hansen, Tor Odland og meg selv. Tror et par studenter ikke trodde sine egne øyne…haha…gøy var det 🙂

Det har også vært gøy å snakke for selvstendig næringsdrivende, fotballedere, sikkerhetsfolk, advokater, journalister, eiendomsmeglere, hotellsjefer, næringslivssjefer, kundeservicemedarbeidere, kommuneansatte, kommunikatører osv. i løpet av året. Alle med ulike problemstillinger, men de har samtidig masse likheter når det kommer til kommunikasjon og business.

Jeg er generelt veldig skeptisk til å delta på en haug med konferanser i løpet av året – dessuten tar det en masse tid. I fjor fikk jeg sjansen til å være med på årets kanskje viktigste, beste og største digitale-konferanse i Austin, Texas. SxSW. Det var ekstremt lærerikt – og jeg kom hjem med mange gode ideer og ny kunnskap. Det liker jeg.

Men det som gir meg aller mest er alle de små møtene med flinke folk som byr på egne erfaringer og som det er mulig å ha gode diskusjoner med. Det har det vært ekstremt mange av i år. Det liker jeg. Tusen takk for det 🙂

Jeg gleder meg til 2013. Tror at dette året vil by på mange gode overraskelser ☺