Når noe bare treffer deg 100%

Da jeg forberedte foredraget mitt i går kveld om kundeopplevelser, kom jeg over et helt fantastisk sitat av en kvinne som for meg var nesten helt ukjent – Maya Angelou.  Jeg ble veldig nysgjerrig på hennes historie – og ble sittende å lese om henne på nettet i flere timer. Og hvilken historie det er! Jeg ble veldig målløs.

Maya Angelou

Hun er en klok kvinne, og har mange gode sitater ”på samvittigheten” – og en av disse sitatene treffer blink når det kommer til kundeservice – og hvordan skape gode kundeopplevelser som betyr noe. Her er den:

”People will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel”.  Maya Angelou

Hva synes du?

Foto: Mayaangelou.com

3 responses to Når noe bare treffer deg 100%

  1. SveSko

    Jeg hadde (utrolig nok) den samme opplevelsen selv for bare halvannen uke siden. Dette sitatet gir virkelig grunn til ettertanke både profesjonelt og privat.  Som deg måtte jeg også finne ut hvem Maya Angelou var og lurer nå bare på hvordan det har seg at jeg ikke har hørt om henne før.

    • SveSko Ja, det må være en del av hennes kaliber som vi ikke har sett eller hørt om ennå 🙂 Men det er jo bra på et vis 🙂

Comments are closed.