R.I.P Google Reader. Hvilken RSS-leser er best nå?

1. juli la Google ned sin RSS-leser, Google Reader. Vi som elsket det verktøyet fikk rett og slett pusteproblemer. Hva gjør vi nå? Jeg elsker jo Google Reader – og sammen med appen Reeder (som nå heller ikke fungerer) – har dette vært en av mine viktigste verktøy for å holde meg oppdatert og inspirert.

Dette er RSS

Feriestengt
At Google stenger verktøyet mitt i ferien, er jo litt kjipt…men jeg hadde planlagt litt og laget en kopi av abonnementslisten fra Google Reader. Denne listen har jeg lastet opp til ulike nye RSS-lesere. Så nå tester jeg for harde livet for å finne min nye favoritt.

Feedly, Feedspot og Digg Reader
Nå tester jeg ut Feedly, Feedspot og Digg Reader. Siden jeg stort sett bruker RSS-leseren på Mac’en eller iPad’en, så må jeg ha en god app. Ikke alle de RSS-leserne jeg tester har det. Ingen av dem har noe for Mac, men Feedly har en app for iPad, Android og iPhone. Digg Reader har det også – minus for Android som kommer om noen måneder.

Den RSS-leseren jeg liker best har ingenting av dette. Feedspot er nydelig, ren og enkel, men har altså ingen apper. Foreløpig. For et par dager siden lanserte de riktignok en egen Google Chrome app. Så nå venter jeg i spenning…

Hva er din favoritt? Hva bruker du?

Les også om hvorfor RSS-leseren er din beste venn 🙂

5 responses to R.I.P Google Reader. Hvilken RSS-leser er best nå?

  1. ap1978

    Jeg bruker Feedly. Bra integrasjon med gReader Pro på mobilen (Android). Ellers så ser NewsBlur bra ut (Premium koster 24 dollar i året). Er vel kommet en Pro-utgave av Feedly nå også.

    • ap1978 Takker for kommentaren 🙂 Jeg er også i gang med Feedly, men håper på at Feedspot svinger seg og får til en god app for Mac og iPad ganske snart…blir spennende å se hva som skjer fremover. NewsBlur har jeg ikke prøvd ennå 🙂

  2. skipet

    Takk for mention!
    Slenger forresten inn en stemme på Feedly også. Har testet The Old Reader, men den virker nede om dagen selv om de sier at de ikke legger ned.

Comments are closed.