Tenk deg mobilbank på denne telefonen!

Årets største teknologi- og kommunikasjonskonferanse, SXSW Interactive i Austin Texas, er over for denne gangen. Fem dager med inspirasjon, fag, trender, nettverksbygging og en dæsj med kjendiseri (vel, ikke kjendiser som Sandra Bullock eller Leonardo DiCaprio, men næringslivskjendiser – eller hva det heter).

Jeg sitter igjen med mange inntrykk – og en “bok” full av nye ideer , løsninger og tanker som jeg skal ta med med videre i jobben. Noe av dette skal jeg presentere på Gambits frokostseminar “Store hotte digitale trender fra Texas” fredag 21. mars kl. 08-10. Frokostseminaret er gratis – Meld deg på her: sxsw@gambit.no.

Inntil da, her er noe å tygge på: Vi har alle et forhold til mobilen, men hvordan vi navigerer på den er nesten helt likt som på datamaskinen. Vi trykker på bokser (!) med fingeren. Blar opp og ned, til høyre og venstre – mens skjermene egentlig gir oss helt andre muligheter. Hvorfor er det slik? Finnes det andre måter å gjøre dette på?

En av de siste dagene på SXSW fikk jeg med meg foredraget «The Next Mobile Experience».  Designkongen Sung Kim presenterte fremtidens teknologi på mobilen (se filmen nedenfor). Tenk deg mobilbanken på denne mobiltelefonen. Det kan bli magisk!

)

2 responses to Tenk deg mobilbank på denne telefonen!

  1. Un-føkking-believable video. Krysser fingrene for at vi får noe i nærheten av det her!

Comments are closed.