SXSW 2014 Interactive

Toms CEO Blake Mycoskie kommer til SXSW 2014

Nå er det snart klart for årets faglige høydepunkt, SXSW Interactive, i Austin Texas. Dette er definitivt den feteste og beste (!) teknologi- og kommunikasjonskonferanse i verden – med flere tusen foredrag, workshops, seminarer, debatter og intervjuer. Det er mange høydepunkter på programmet – se årets SXSW-program her.

Jeg har deltatt på SXSW Interactive tiligere, og jeg prøver å gå på foredrag som handler om litt andre ting enn det jeg jobber med til daglig. Årets “must” innenfor kategorien “gå-på-foredrag-som-inspirerer” er et foredrag med sjefen i TOMSBlake Mycoskie. De har funnet et forretningsmodell som andre kan la seg inspirere av. Deres konsept “One for one” er fantastisk. De er ikke bare opptatt av profitt og salg, men tenker også slik: “How can I leave the world a better, more sustainable place?“. Jeg gleder meg til dette 🙂

Ses vi?

Slik får du maks ut av SXSW Interactive.

One response to Toms CEO Blake Mycoskie kommer til SXSW 2014

Comments are closed.