Hvordan lage ”embedded posts” fra Facebook, Twitter og Instagram på bloggen eller websidene dine?

Hvis du ikke allerede visste det, så er det altså mulig i hente innhold fra Facebook, Twitter og Instagram for å presentere det egen blogg eller websider. Det ser ganske nice ut.

Dette fungerer på samme måte som du innebygger (embedder) en video fra YouTube . Du får en HTML/Javascript kode som du limer inn på sidene dine. Nedenfor der du noen eksempler:

Fra Facebook:

Finn det innlegget som vil innebygge/embedde på bloggen din. Klikk på haken øverst til høyre på innlegget, og klikk på “Embed Post” (se bildet).
embedded post from Facebook
Nå velger du hvor bred innlegget skal være (fyll inn antall piksler). Vi har valgt 500 piksler i dette eksemplet. Deretter kopierer du den koden som er generert og limer den inn på nettsiden din. Nå henter du innhold LIVE fra Facebook. Enkelt, ikke sant? Mer info.
embedde post from Facebook

Slik ser det ut når innlegget fra Facebook er embedded:

Fra Twitter:

Finn den tweet’en som vil innebygge/embedde på bloggen din. Klikk på de tre kulepunktene/prikkene under tweet’en, og velg “Embed Tweet” (se bildet).

embedding a tweet

 

Så dukker det opp et nytt nettvindu som gir deg den koden som du skal kopiere og lime inn på bloggen eller nettsiden din. Her får du ikke et valg om hvor bred du ønsker at tweet’en skal være når den vises på siden din. Men det fikser Twitter for deg.

embedding a tweet on your blog

 

Slik ser det ut når tweet’en er embedded:

Fra Instagram:

Gå på instagram.com og klikk på det bildet eller filmen som vil innebygge/embedde på bloggen din. Deretter klikker du på de tre kulepunktene/prikkene nederst til høyre, og velg “Embed” (se bildet).

embedding instagram on your blog

 

Så dukker det opp et nytt nettvindu som gir deg den koden som du skal kopiere og lime inn på bloggen eller nettsiden din. Her får du ikke et valg om hvor bred du ønsker at instagram-bildet skal være når den vises på siden din. Håper Instagram gjør noe med det om ikke altfor lenge.

embedding instagram pics on yoiur blog

Slik ser det ut når instagrambildet er embedded: