40 (ux)ting vi ELSKER!

Forrige uke holdt jeg et innlegg på Yggdrasilkonferansen 2016 – Norges viktigste konferanse om digitale brukeropplevelser. Dette var noe jeg hadde gru-gledet meg til hele uken. Ikke lett å få ansvaret for avslutningsforedraget – men det gikk ikke så verst! Tusen takk for at jeg ble invitert 🙂

UX står for “user experience“, som på norsk er brukeropplevelse (et begrep som refererer til totalopplevelsen en bruker har ved anvendelse av et produkt, tjeneste eller et system, i følge Wikipedia).

Her finner du foilene mine (psst: det ble ikke 40 (UX)-ting, men 20 (UX)-ting):

40 (ux)ting vi ELSKER! – Yggdrasilkonferansen 2016 Keynote from Christian Brosstad

40 (ux)ting vi ELSKER!

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på Twitter: 

Andre ting som skjedde på konferansen? Lytt til podcasten Sosialt sett for en god oppsummering: