Hva skjer med Facebook fremover?

Her får du stort og smått om teknologi, digital kommunikasjon og sosiale medier 😀

Facebooks utviklerkonferanse, F8, starter i dag – 1. mai

Denne gangen er det nok mange som lurer på hva Mark Zuckerberg vil snakke om. Vil han snakke om personvernskandalene? La oss håpe det. Dette er en konferanse for tech-nerder – og de vet hvordan Facebook fungerer – i motsetning til en del senatorer i den amerikanske kongressen 😲 Uansett, Zuckerbergs keynote er verdt å få med seg. Han vil nok avsløre hva som kommer fra den fronten fremover…

Du kan se den LIVE her.

Facebook tester ut stemme-knapper ↑↓

Foreløpig kun for brukere i Australia og New Zealand. Liker? Mer om saken. Hashtag RedditKopiering 🙄

– We came here for friends…

Facebook setter i gang en stor reklamekampanje for å fikse på omdømmeproblemene….viktig å ikke bare gjøre kosmetiske ting, Facebook! Handling er det eneste som viser at de tar problemene på alvor…hvis ikke de gjør nok selv, så må myndighetene stramme inn.

– Mangel på tillit det største problemet!

Stemmestyring, digitale assistenter og kunstig intelligens (AI) er kanskje det hotteste om dagen. Og blander du det hele sammen, så er det mega-hot 🔥 I en ny rapport fra PricewaterhouseCoopers (PwC) kommer det frem at mangel på tillit til teknologien, personvernbekymringer og lite kunnskap om hvordan teknologien brukes, vil gjøre at adopsjonen vil ta lang tid. Bombe? Not. Ting tar normalt mye lengre tid enn det man tror… Les saken her.

Alexa_for_Business

Andre småsaker:

Bilde: Rahul Chakraborty on Unsplash