Alexa, ring resepsjonen!

SmĂ„tt og stort om digitalisering, digital kommunikasjon og sosiale medier sist uke 😀

Alexa, din personlige Concierge

Det er skrevet mye om stemmestyring og virtuelle assistenter. Det er virkelig hot om dagen! Denne uken lanserte Amazon Alexa for Hospitality – hotellgjesters virtuelle assistent. Hotellgjester kan enkelt fĂ„ hjelp av en virtuell assistent til Ă„ bestille nye hĂ„ndklĂŠr, slĂ„ av og pĂ„ lyset, styre temperaturen pĂ„ rommet, ringe resepsjonen, spille favorittmusikken, finne lokale restauranter, spĂžrre om hvor treningsrommet pĂ„ hotellet er, bestille leiebil, sjekke ut av hotellet, pluss mange andre ting. Dette skal testes ut pĂ„ utvalgte Marriott-hoteller. Dette er en skikkelig vinn-vinn-situasjon; hotellgjestene opplever god kundeservice og enkel tilgang pĂ„ tjenester, og hotellet kan drives mer effektivt 😀 Det blir spennende Ă„ fĂžlge med pĂ„ hva hotellgjestene mener om dette – jeg digger det! Mer som saken.

Snapchat med personvernvennlig Snap Kit

Den bestĂ„r av fire deler; Creative, Login, Bitmoji og Story. Sjekk filmen 👇 TechCrunch har laget en enkel oppsummering her. Snapchat tar virkelig standpunkt i personvern- og sikkerhetsspĂžrsmĂ„l – “Your privacy and security come first. Periode!”. Facebook! Se og lĂŠr 😀

 

Andre smÄsaker: