Podkast: Her er mine favoritter nå!

Jeg digger podkast! Det er nesten ingenting som er deiligere enn å stenge verden ute med favorittpodkasten på øret. Det har gått over et år siden jeg la ut min forrige favorittliste. Her får du mine favoritter akkurat nå!

Det går i en lett blanding av underholdning, humor, fag, aktualitet og politikk. Favorittlisten min endres nesten ukentlig fordi det nå lages så mange nye, gode podkaster. Kanskje vi nå endelig står overfor et gjennombrudd for dette formatet 👏 

Topp 22 akkurat nå (lenkene peker til Apples Podkaster)

I tillegg lytter jeg til enkeltepisoder av andre podkaster. Sjekk også ut podkasten “Vidalab, som tar pulsen på nordnorsk næringslivet“. Dette er en “Up and coming” podkast 💪 Godt jobba, gutter!

(oppdatert 19.1.19) Også må jeg nevne Ateas nye podkast: “Teknologi. Av og for mennesker”. Jada, jeg jobber der…så ikke helt objektivt…men du kan jo teste den ut 😀

Hva er din favorittpodkast? Send meg gjerne en melding ⬇️