Tips om verktøy for en bedre Clubhouse-opplevelse

Clubhouse er blitt årets «snakkis» innenfor sosiale medier sfæren. Appen har nå over 10 millioner nedlastninger, og 2 millioner daglige brukere. Nesten 40 % er i aldersgruppen 25-34 år, og nærmere 60 % av brukere er i USA, foreløpig. Nå vokser brukermassen stort over hele verden, også her hjemme. Her kan du lese mer om hva Clubhouse er.

Verktøytips
Rundt appen Clubhouse vokser det nå frem en rekke tjenester, verktøy og løsninger som øker din brukeropplevelse – enten som moderator eller deltaker. Ta bare en titt på Product Hunt 🥳 Her er noen tjenester som virker lovende:

  1. Finne rom: Det kan være vanskelig å finne frem i jungelen av rom. Det finnes flere søkeverktøy. Her er tre av dem – Rooms of Clubhouse, Clubsearch eller Club.
  2. Opptak av rom: Samtalene i rommet forsvinner når samtalen er ferdig. Ikke noe opptak, men det er en del som allikevel tar opp samtalen i rommet (man bør si i fra at det gjøres). Her er en automatisert tjeneste som gjør opptak for deg.
  3. Musikk og lyder i rommet: Nå kan du enkelt sprite opp – og skape stemning – ved å bruke lydeffekter og musikk. Dette er min favoritt 😍 Sjekk Clubpad.
  4. Promotere samtalerom som du skal arrangere frem tid: Lag en nydelig sosiale medier post med rikere informasjon enn kun å dele lenken til rommet. Sjekk Clubhype eller Clublink.
  5. Innsikt og data: I dag får du kun data på hvor mange som er i rommet real-time. That’s it! Nå kan du som moderator få mer innsikt ved hjelp av tjenesten Direcon.
  6. Mer interaksjon med deltakerne i rommet: Med tjenesten AskClubhouse, kan du få deltakerne til å sende inn spørsmål (tekst), avstemninger, dele notater, lenker osv. En annen lignende tjeneste er Host Notes.
  7. Og til slutt: Vil du pimpe profilbildet ditt på Clubhouse, så kan du gjøre det her.

Det kommer nye verktøy hele tiden, så det kan være lurt å svinge innom Product Hunt med jevne – og ujevne – mellomrom.

 

Let’s Clubhouse 👋

Bilde: Dmitry Mashkin on Unsplash